Inteligentno telo 2

2014 / DOKUMENTARNA RAZSTAVA 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Zanima me

Kako dojemamo telo

Čas v pogledu: Seme 1

2020

Čas v pogledu je avtorski opus sestavljen iz dveh delov, ki se ukvarjata z vznikajočimi somatskimi principi v telesu skozi čas. V Etude 1, je gledalec priča procesu evolucije, ki se začne globoko v telesu, onstran predpostavljenih telesnih kodov in oblik. Seme (naslov) avtorica razume kot predpogoj za razvoj oblike,  kjer se dve telesi povežeta v novo (preobraženo) telo in kasnejši razcep v samostojne “enote” (subjektivnosti) – subjektivnost se tukaj kaže kot akt, ki vznikne v prostoru med zaznavanjem in odzivanjem. Ko se oba dueta razpreta v prostor, s tem vzpostavita okolje za preobrazbo odnosov v novo konstalacijo, v nov ekosistem – kvartet.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/federacija/snjezanapremus.federacija.si/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13